Hoera, jullie gaan trouwen!

Van harte gefeliciteerd! Bij zo’n belangrijke dag in jullie leven is het natuurlijk belangrijk dat jullie hier ook het stralende middelpunt van zijn. Ik help je hiermee graag door je nog meer te laten stralen met de meest passende bruidsmake-up en bruidskapsel. Door de juiste bruidsmake-up en het bruidskapsel te kiezen die past bij hoe jij bent, zorg ik dat je je volledig op je gemak voelt en jouw natuurlijke schoonheid nog meer wordt benadrukt. Ik werk alleen met de beste merken zoals NARS, Laura Mercier, Charlotte Tilbury, Schwarzkopf Professional, Color Wow, Moroccan Oil en Keune omdat jij op jouw trouwdag natuurlijk het allerbeste verdient! Tijdens de proefsessie kijken we samen welke bruidsmake-up en welk bruidskapsel het beste bij jou past. Zo kun je in alle rust aangeven wat je het mooist vindt en hoef je je hier op je grote dag geen zorgen meer over te maken!

Natural bruidsmake-up

Elke bruid heeft zo haar eigen stijl. Sommigen dragen normaal gesproken helemaal geen make-up, anderen voelen zich niet prettig zonder een ‘full face’. Ik specialiseer mij in natuurlijke make-up, maar wat is dat precies? Dat hangt dus helemaal af aan wie je het vraagt. Daarom kijk ik graag samen met jou naar je normale routine en zorg ik dat jouw bruidsmake-up hier perfect op aansluit en fantastisch overkomt op fotografie én in het echt!

Bruidskapsels

Misschien heb je zelf al uitgebreid nagedacht over je bruidskapsel en heb je hele pinterestpagina’s vol voorbeelden. Maar het kan natuurlijk ook dat je nog geen flauw idee hebt wat je graag zou willen. Of heb je wel iets in gedachten maar ben je bang dat dit met jouw haar niet zal lukken? Ik kan je in alle gevallen van advies voorzien. Zo kijken we samen naar de vorm van je gezicht, je jurk, de textuur van je haar en eventuele haarsieraden of sluier en adviseer ik je graag! Heb je fijn haar, maar zou je graag een volle fishtail vlecht dragen? Ook dit is mogelijk, ik verhuur hiervoor prachtige extensions van echt haar.

Bruidsgasten

Ook voor je bruidsgasten zoals je moeder, beste vriendin of bruidsmeisjes help ik met alle liefde en plezier. Nadat jouw haar en make-up perfect gedaan zijn, kan ik ook hun haar en make-up doen. Ook voor heren kun je me inzetten voor de finishing touches. Zo help ik met het wegwerken van donkere kringen en voorkom ik dat de heren gaan glimmen op foto’s.

Heb je nog vragen?