Make-up workshops

Ben je op zoek naar een leuke gezellige middag waarbij je met een groep vriendinnen meer kunt leren over make-up? Dan ben je van harte welkom om een make-up workshop bij mij te volgen. De workshops zijn interactief en er volledig op gericht om jou en jouw vriendinnen  een leuke, leerzame en vooral gezellige tijd te voorzien. De workshops zijn bedoeld voor groepen van twee tot tien personen met een minimale leeftijd van 12 jaar. Wil jij toch graag een workshop met meer personen, dan kun je contact met mij opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Ook een één-op-één les is uiteraard mogelijk! 

Volledig op maat

Net als make-up op een persoon zijn al mijn make-up workshops volledig maatwerk. Wat je wilt leren hangt immers ook af van wat je daadwerkelijk gaat dragen. De workshop kan in het teken staan van natural make-up, wat bijvoorbeeld goed past bij jongere meiden. Of zou je graag een perfecte rode lippenstift dragen, maar blijft deze nooit netjes zitten? Misschien willen jullie leren je rijpere huid mooi op te maken, wat weer hele andere uitdagingen met zich meebrengt. Laat het me weten, dan stel ik de best passende workshop voor jullie samen!

Volledig verzorgd

De workshops vinden plaats in mijn studio of op een locatie naar keuze. Ik zorg dat er voldoende spiegels en materialen beschikbaar zijn. Als make-up artist heb ik een gigantische voorraad make-up. Hier mogen jullie uiteraard gebruik van maken. Ook penselen liggen natuurlijk klaar. Hebben jullie zelf make-up of brushes waar jullie beter mee willen leren werken? Dan kan dit altijd!

Make-up Studio

Voor de workshops heb ik een samenwerking met Make-up Studio: Een professioneel make-upmerk uit Nederland dat wereldwijd in meer dan 50 landen verkrijgbaar is. De make-up is dierproefvrij en bijna alle producten zijn daarnaast vegan. Deze producten kun je aanschaffen tijdens de workshops. 

Heb je vragen? Stel ze gerust!