Wat leuk dat je bij mij bent uitgekomen! Ik ben Brigitte, 32 jaar en woon met mijn twee katten in Schoonhoven. Een aantal woorden die mij omschrijven: enthousiast, spontaan, extravert, vriendelijk, professioneel, creatief en ondernemend. In 2019 heb ik de sprong gewaagd en ben ik vanuit het verzekeringswezen overgestapt naar mijn eigen bedrijf als make-up en hair artist. Een keuze waar ik nog geen seconde spijt van heb gehad!

In 2019 heb ik mijn opleiding tot make-up artist gehaald bij de Visagieschool in Den Haag. Daarna heb ik verschillende masterclasses gevolgd, onder andere bij top make-up artist Roberto Dresia.

Ook mijn certificaten voor hairstyling basic en advanced heb ik in 2019 bij Roberto Dresia behaald. In 2020 heb ik me daarna gespecialiseerd in bruidskapsels en hiervoor aanvullende opleidingen bij Baron Academy gevolgd.

Naast mijn make-up en hairstyling ben ik 4 dagen in de week met veel plezier aan het werk als procesmanager/full stack developer/content manager bij een expeditiebedrijf. 

Met veel plezier help ik bij bruiloften, fotoshoots en modeshows. Ook kun je me inzetten voor workshops, film en televisie en freelance opdrachten! Ik ben gespecialiseerd in natuurlijke make-up en soft glam, maar ook een sexy smokey eye of statement lips maak ik zonder problemen!

 

Ik vind het heel belangrijk dat jij je 100% goed voelt. Door goed overleg, passend advies en alleen het gebruiken van de allerbeste producten ga je helemaal stralen. Pas als je helemaal tevreden bent, ben ik dat ook. Als jij je zelfverzekerd voelt, straal je dit immers ook uit!