Fotoshoots

Voor een perfecte make-up en kapsel tijdens de fotoshoot van u of uw product bent u bij Brigitte – Make-up Artist aan het juiste adres. Ik heb voor vele zelfstandig onderneemsters als ook voor een groot lingeriemerk de visagie en hairstyling mogen verzorgen.  Een aantal van deze foto’s zijn in zowel de Flair als de Viva verschenen. Door mijn natural stijl blijft de focus op u of uw product en leidt de make-up niet af. U kunt er dus vanuit gaan dat u of uw modellen er op hun best uit zullen zien!

Fashion shows

Zowel in de wereld van fashion als van missverkiezingen heb ik ruime ervaring opgedaan als make-up en hair artist. Onder leiding van top make-up artist Roberto Dresia heb ik geleerd snel en efficiënt te werken. Ook heb ik inmiddels zelf op mogen treden als chef de cabine bij een show tijdens de modest fashion week 2020. Wanneer u op zoek bent naar een veelzijdige make-up en hair artist help ik u graag!

Business shoots

Nieuwe foto voor LinkedIn of voor uw volledige website nodig? De juiste make-up en hairstyling maakt dit plaatje helemaal af. Eerst zal ik met u in gesprek gaan om na te gaan waar uw persoonlijke stijl ligt, om daar vervolgens de make-up en hairstyling volledig op af te stemmen. 

Freelancing

U kunt mij uiteraard ook inzetten als freelance make-up artist. Dit kan variëren van ondersteuning in sales, bijspringen op beurzen tot onder uw vlag make-overs verzorgen. Graag ga ik met u in gesprek over de mogelijkheden. 

Maak gelijk een afspraak!